Elfstedentocht 2016

      Geen reacties op Elfstedentocht 2016

Vorig jaar ben ik begonnen met het rijden van toertochten. Mijn eerste toertocht moest iets van betekenis hebben, zo kwam ik op de ride for the roses een initiatief van de kwf. Iedereen kent helaas wel iemand die met deze vreselijke ziekte te maken heeft, of helaas gehad. Eenmaal opgegeven voor de ride for the roses kwamen al snel de donaties binnen van familie en vrienden. Uiteindelijk een donatie kunnen doen van €150,- na het volbrengen van een rit van 100km.

Toen had ik de smaak al snel te pakken, in december ingeschreven voor de elfstedentocht en in januari de bevestiging ontvangen dat ik voor twee kaarten ben ingeloot. Nu het voorbereiden nog, in de wintermaanden voornamelijk bezig geweest op de tacx, echter hadden deze afstanden niet het karakter van een elfstedentocht. Op het moment van schrijven is het nog wachten op het betere weer, waardoor er nog een voorbereidingsrit gemaakt kan worden van een 120km. Maar oh wat heb ik er zin in!! nog nooit de elfstedentocht gefietst maar al wel genoeg verhalen over de elfstedentocht gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.