achtergelaten kinderfietsje

      Geen reacties op achtergelaten kinderfietsje

Tijdens mijn fietstocht door friesland, zie ik ineens net buiten een dorp een kinderfiets in de berm liggen. Mooi geel courant model met zijwielen.

Op het moment van passeren gaan er wat nieuwsberichten door je heen, na 100 meter doorgefietst te zijn ben ik omgedraaid. Ik moest gewoon actie ondernemen ondanks dat je in het achterhoofd weet dat het verhaal anders zal zijn. Toch ga je al snel om je heen kijken in de berm en in de sloot.

Terug bij het kinderfietsje, het algemeen nummer van de politie gebeld, na een keuze menu en inspreken locatie een vriendelijke agente aan de lijn.

Ik gaf aan dat ik niet goed wist wat ik met deze situatie aan moest, de agente gaf aan dat ze het verstandig vond dat ik belde.

Na de locatie met de agente te hebben besproken, kwam de agente met de mededeling dat aan de overkant van de weg een vrij brede sloot lag. Het zal toch niet gaat er dan door je heen. Dus de weg over en de sloot bekeken, nergens iets te zien, gelukkig maar.

Terug bij het kinderfietsje een beschrijving doorgegeven van model en kenmerken aan de agente, toen stopte er een auto naast me, Enigszins verbolgen reageerde een mevrouw dat kinderfietsje is van ons. Waarop ik aangaf dat ik de politie aan de lijn had en hier even mee zal afronden. Toen drong het bij de mevrouw ook door……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.