koga nwc ronde van Drachten

      1 reactie op koga nwc ronde van Drachten

Jeugdronde van Drachten, Door Luna geschreven.

Vanochtend om 7 uur ging de wekker. Toen ben ik naar mijn moeder gegaan, en heb het cadeautje gegeven. En toen ging ik naar beneden en heb ik gegeten en gedronken. Daarna heb ik mijn kleren voor de wedstrijd aangedaan. En ondertussen heeft papa de fiets op de auto gezet. En toen zijn we in een half uur naar de wedstrijd gegaan in Drachten.En ondertussen hebben we Mart al gezien en zijn we die gevolgd. Toen heb ik Mart de baan laten verkennen en heb ik hem geholpen en ondertussen kwam de rest van de club. toen zijn we daar mee gaan infietsen. En toen moest ik al weer bijna van start, dus heeft de mevrouw  alle namen opgenoemd van categorie 1 2 en 3 opgenoemd, en daar zat ik bij.

De bel gaat, we mogen starten. Ik had een goede start en toen ben ik in achtervolging gegaan bij en jongen en tenslotte ben ik 5de van de meiden geworden.

Ik hoop dat jullie dit verhaal heel leuk vonden en als jullie nog vragen hebben dan kan ik die met mijn vader beantwoorden.

 

 

One thought on “koga nwc ronde van Drachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.